Reisinfo

whereisJaveaMet het vliegtuig of de auto?
Jávea is gemakkelijk per vliegtuig te bereiken: een groot aantal vliegmaatschappijen vliegt vanaf Nederland (en Duitsland) op Alicante en Valencia. Beide vliegvelden liggen op ongeveer 100km van Jávea.  De vliegduur is ongeveer 2,5 uur. Kijk voor meer info op: www.skyscanner.com.

Komt u met de auto? De afstand  is 1.950 km vanaf Utrecht. De gehele route gaat over tol- en snelwegen, de laatste 12 km over lokale Spaanse wegen. Supercharge locaties voor Tesla.

Auto huren?
Om het meeste uit uw verblijf in Jávea te halen, is een auto wel handig. U rijdt gemakkelijk vanaf het vliegveld naar de villa en naar de bezienswaardigheden in de buurt. Een auto huurt u eenvoudig via doyouspain.com

Bus
Er zijn goede busverbindingen van de vliegvelden naar Jávea.  Reken op een reistijd van 2 uur. Er bevinden zich drie bushaltes op enkele autominuten van de villa. Kijk voor meer info op: www.beniconnect.com  (vliegveld Alicante naar Jávea) of www.alsa.es  (vliegveld Alicante of Valencia naar Jávea)

Aankomst
Bij aankomst wordt u welkom geheten door onze gastvrouw Antoinette. Zij is Nederlandse en woont in Jávea; bij haar kunt u terecht voor al uw vragen tijdens uw verblijf.

javearoute